Валерія Головка звинувачують у привласненні коштів, що виділяються на розвиток футболу у Полтавській області

ПОЛТАВА
25.10.2019, 07:07

Полтавські футболісти незадоволені керівництвом Валерія Головка у громадській спілці «Федерація футболу Полтавщини».

Спортсмени, що зв’язалися з «Останнім Бастіоном», заявляють, що Головко, а також виконавчий директор федерації Віктор Пожечевський привласнюють кошти, які опиняються у розпорядженні громадської спілки.

Наразі журналісти «Останнього Бастіону» працюють над збором і перевіркою інформації із цього приводу.

Громадська спілка «Федерація футболу Полтавщини» під керівництвом Валерія Головка була створена наприкінці 2017 року. Невдовзі спілка почала «підминати» під себе районні футбольні осередки. У січні 2018, за місяць після створення ГС ФФП, Головко заговорив про збільшення фінансування спорту, зокрема футболу, в області.

До створення ГС ФФП Головко керував громадською організацією «Федерація хокею Полтавської області». Ставши «головним футболістом області», він передав керівництво цією організацією своєму заступнику Андрію Пісоцькому.

Під час урядування в хокейній федерації Головко «відзначився» амбітним проектом Центру дозвілля з критим катком у парку «Перемога» за адресою Садова, 7.

Валерія Головка звинувачують у привласненні коштів, що виділяються на розвиток футболу у Полтавській області_1

Валерія Головка звинувачують у привласненні коштів, що виділяються на розвиток футболу у Полтавській області_3

Проект був затверджений ще за мерства Андрія Матковського.

З того часу пройшло майже п’ятнадцять років, але Центр дозвілля так і не з’явився. Натомість старий каток зазнав остаточної руйнації.

У січні цього року було зруйноване перекриття катка. 

Наразі земельна ділянка виглядає жалюгідно.

Бізнес-партнер Головка, член правління Федерації хокею у Полтавській області Віктор Легкіх прагне використати ділянку на Садовій, 7 для будівництва готельно-розважального комплексу.

Нагадаємо, що 13 вересня вперше за кілька років у Полтаві провели загальні збори громадської організації «Федерація хокею Полтавської області». Учасники зборів засудили використання федерації Головком та Пісоцьким у власних цілях. 


Читайте також:
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23