Вчора на Полтавщині горіли поля і палали торф’яники

ПОЛТАВА
15.10.2014, 08:48
Вчора на Полтавщині горіли поля і палали торф’яники

За вчорашню добу на Полтавщині внаслідок пожежі було майже повністю знищено кукурудзяне поле площею близько 13,5 гектарів в Оржицькому районі та розгорілись поверхневі поклади торфу на площі близько 2 гектарів у Глобинському районі.

Про це інформує сайт ДСНС в Полтавській області.

В результаті пожежі на кукурудзяному полі поблизу села Нове було знищено 12 гектарів кукурудзи, врятувати вдалось лише шосту частину від загальної площі поля. Наразі слідчі органи УМВС розпочали перевірку за фактом пожежі.

А з 6 години ранку почали палити торф’яники Лубенського району поблизу села Романівка. За попередньою версією причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. За вчорашній день вогнеборцям вдалось ліквідувати пожежу лише 0,6 гектарів площі. Роботи будуть продовжені й сьогодні.


Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36