Вчора під час мінометного обстрілу загинув полтавський кіборг Денис Сенюк. Світла пам'ять герою…

ПОЛТАВА
27.01.2015, 13:55
Вчора під час мінометного обстрілу загинув полтавський кіборг Денис Сенюк. Світла пам'ять герою…

Вчора, 26 січня, під час мінометного вогню загинув полтавський кіборг Денис Сергійович Сенюк, 1993 року народження, боєць 95-ї бригади.

Про це повідомили полтавські волонтери в соціальній мережі.

За їхньою інформацією, під час обстрілу з команди полтавця на місці загинуло 5 чоловік, 2 тяжкопоранені.

Денис з березня місяця служив у зоні АТО. Був єдиним сином у батьків. Влітку приїздив додому, де познайомився з дівчиною, а вже у жовтні приїхав у наступну відпустку і одружився.

Наразі тіло полеглого героя ще не вивезли з поля бою, орієнтовно через 3-4 дні буде похорон, коли його зможуть привезти до Полтави.

Активісти повідомляють, що завтра о 10:15 відбудеться панахида по загиблому в полтавському Свято-Успенському соборі. Дата похорону героя поки що невідома.


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27