Як виглядає полтавський фонтан за мільйон доларів і чи запрацює він у День міста (відео)

ПОЛТАВА
14.09.2019, 05:31

Останнім часом Інтернет-видання рясніли заголовками про розкрадання бюджетних коштів під час будівництва фонтану у парку Незалежності.

Поліція навіть порушила кримінальну справу. І це не дивно, оскільки полтавцям вже давно набридло чути обіцянки про завершення таких довгобудів як Протитуберкульозний диспансер, басейн на території Авіамістечка тощо. А тут ще й 28-мільйонний фонтан в самісінькому центрі міста.

Журналісти «Бастіону» за його будівництвом слідкували з квітня місяця – саме тоді і розпочалися роботи. Їх виконує ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «СЕН».

Все виглядало так, наче б то роботи взагалі не просуваються, при тому що на реконструкцію з міського бюджету виділили 28 мільйонів гривень.

Нині ж підрядна організація із впевненістю звітує, що роботи завершені на 99,9 відсотків. 13 вересня ми без перешкод, до речі вперше за час будівництва, на власні очі побачили обсяг робіт. Побували навіть під фонтаном, де, як запевняють підрядчики, встановлено найсучасніше обладнання.

Чи відповідає це дійсності полтавці та гості міста зможуть побачити на День міста, коли і запрацює реконструйований фонтан.

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27