Законопроект про скасування депутатської недоторканності зареєстрований в Раді

ПОЛТАВА
20.07.2017, 06:54
Законопроект про скасування депутатської недоторканності зареєстрований в Раді

Законопроект про скасування депутатської недоторканності зареєстрований у Верховній Раді України 19 липня.

Проект закону про внесення змін до Конституції в частині скасування депутатської недоторканності має реєстраційний номер 6773. Самого тексту законопроекту на сайті на даний момент немає.

Ініціаторами даного законопроекту виступили 158 народних депутатів. Цікаво, що всі попередні спроби «просунути» ініціативу до Верховної ради – провалилися. А розмови довкола зняття депутатської недоторканності точаться далеко не перший рік. 

Зараз стала популярною практика точкового зняття недоторканності. Днями рівними перед Законом стали нардепи Михайло Добкін та Олесь Довгий, Борислав Розенблат та Максим Поляков.

В ТЕМУ: Депутат від БПП попався на хабарі у 200 тис. доларів

Загалом за 27 років у Верховній раді знімали недоторканність із 16 депутатів. Серед них прибічник «Новоросії» Олег Царьов, православний мільярдер Олег Новинський, прем’єр-в’язень Павло Лазоренко та вічний нардеп Єфим Звягільський.

Віктор Карпенко

Читайте також:
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
20 квітня, 15:35