Заставу за Блажівського вніс Саша "Браслет", який "віджав" у дітей бібліотеку

ПОЛТАВА
20.01.2015, 17:22
Заставу за Блажівського вніс Саша "Браслет", який "віджав" у дітей бібліотеку

Журналісти "Останнього Бастіону" продовжують знайомити читачів з перипетіями кримінальної справи по обвинуваченню Блажівського в отриманні хабара.

За матеріалами, наданими "Останнім Бастіоном", Департаментом внутрішньої безпеки МВС України були проведені перевірки, які підтвердили викладені в зверненні на ім'я Авакова факти, але ... Блажівський залишався на посаді.

Доки його працівники СБУ та прокуратури не спіймали на отриманні хабара. Після затримання, Блажівський, терміново захворівший, був поміщений для лікування? до Полтавської обласної лікарні. І вже незабаром знову почав керувати Державтоінспекцією, але вже з автомобіля Мерседес з державними номерними знаками 0001. Цікаво, як могло так бути, що затриманий за отримання хабара, вільно пересувається містом на автомобілі Саші "Браслета", збираючи при цьому щомісячні платежі з підприємств, які співпрацюють з ДАІ?
18.11.2005 року VOX.com.ua повідомляв:

Близько 30 озброєних людей остаточно вирішили долю Полтавської дитячої бібліотеки. Дітей із бібліотеки імені Панаса Мирного випустили, але працівників залишили у приміщенні. Представники охоронної фірми «Антарес-2000» і Державної служби охорони заблокували входи й виходи з будівлі. Разом з озброєними людьми прийшли люди, які представилися виконавчою службою управління юстиції.

Свого часу Полтавська обласна рада ухвалила рішення про виселення бібліотеки й передачу приміщення господарям - приватній фірмі. Відтак судові виконавці почали описувати майно і готувати бібліотеку до переселення. Упродовж останніх місяців громадськість Полтави неодноразово проводила акції за повернення спірного приміщення державі.

11.11.05

За цей час по поновленню повноцінної роботи дитячого закладу культури жодного кроку не зроблено.

Полтавська обласна бібліотека для дітей ім. Панаса Мирного продовжує стояти без двох вікон, які згоріли внаслідок пожежі. Читальна зала не змінила свого інтер’єру – обгорілі стіни та книги, запах гарі.

Схоже, що такий стан справ буде ще довго.

А тим часом, 10 листопада 2005 р. відбулося чергове засідання Апеляційного суду Полтавської області, на якому мала б розглядатися цивільна справа щодо усунення перешкод задля виселення дитячої бібліотеки. На боці прихильників збереження бібліотеки у приміщенні по вул. Гагаріна, 5 були представники трудового колективу та громадських організацій. В залі не було жодного вільного місця. Цього разу до суду з’явилися і юристи – представники влади, які чомусь перебували у відпустках. Напевно, на них вплинуло оприлюднення ганебного факту тимчасового переховування на відпочинку місцевими активістами Всеукраїнської громадської організації «ПОРА!». Розгляд справи знову перенесено, але цього разу з ініціативи сторони, яка зацікавлена виселити дитячу бібліотеку на вулицю. Їхній юрист повідомив, що панам О.Павлюченку, Ю.Худяку та О.Буянкіну потрібен час, щоб мирно уладнати спір шляхом проведення переговорів з головою Полтавської облдержадміністрації С.Бульбою.

Станом, на 11 листопада, справа збереження дитячої бібліотеки у приміщенні по вул. Гагаріна, 5 розглядається у трьох судах. По факту незаконного перепродажу приміщення та його підпалу порушено дві кримінальні справи.

Місцева громадськість налаштована зберегти перебування бібліотеки у приміщенні де вона перебуває зараз і відновити її повноцінну роботу. В ряді обласних центрів України оголошено збір літератури, яку потребує цей заклад.
Діти й бібліотека втратили приміщення. Незабаром, після ремонту, в цьому приміщенні відкрили торгово-офісний центр. Всі зацікавлені в оборудці, отримали своє.
Крім дітей.

Що може бути спільного у Павлюченко Олександра Петровича, який виселив дітей на вулицю і хабарника Блажівського?

У платіжному дорученні від 06 січня 2015 року суму 9987600.00 на рахунок Апеляційного суду Полтавської області з призначенням платежу- застава за Блажівського Петра Ілліча 07.09.1961р.н., гроші вніс Павлюченко О.П. Що об'єднувало цих двох людей?

Заставу за Блажівського вніс Саша

Що об'єднувало з ними відомого далеко за межами України представника адвокатської мафії на прізвисько "Терозіні"?
Чи не тому, що в справі був цей Терозіні, сума застави була зменшена на одну третину?
Якою ціною зменшили на третину? Андрію Олександровичу, ми чекаємо на вашу явку з повинною.Чому прокуратура просить, в апеляційній скарзі, суму застави в п'ятнадцять мільйонів гривень, а ви вирішуєте за десять?

Заставу за Блажівського вніс Саша

Заставу за Блажівського вніс Саша

Заставу за Блажівського вніс Саша

Заставу за Блажівського вніс Саша

У справі по вкраденню дитячої бібліотеки у дітей були залучені колишні та нинішні депутати обласної ради, керівники податкової та виконавчої служби. Винуватці цього цинічного діяння досі на волі.
Як і Блажівський.

Доля піклується про те, щоб не було щастя, видобутого ціною злочину.

Гнап Нерушима


Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10