Жінка оголосила голодування під офісом енергетичної компанії у Полтаві

ПОЛТАВА
04.11.2019, 06:58
Жінка оголосила голодування під офісом енергетичної компанії у Полтаві

Вранці 4 листопада під офісом «Полтавагазвидобування» розпочався одиночний пікет.

Протестує Галина Іванова з села Лозівка Полтавського району. Попередньо вона оголосила готовність розпочати голодування.

За словами жінки, фермер, який орендував її земельний пай, здав його «Полтавагазвидобування». На початку вересня минулого року на її земельній ділянці почали бурити свердловину.

Таким чином пані Галина фактично втратила землю.

При собі жінка має низку документів.

На місці працюють журналісти «Останнього Бастіону».  

UPD. Про деталі справи дивіться та читайте ТУТ.

Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18