Created with Sketch.

5000 полтавців можуть лишитися без тепла ще на один рік

06.07.2020, 14:17
Фото: Facebook

Полтавська міська влада назверх демонструє плідну роботу, коли фактично мавпує дії центрального уряду.

Останній тому приклад — затяжна реєстрація комунально-приватного підприємства "Полтава Тепло", на балансі якої знаходиться котельня, що постачає тепло і гарячу воду тисячам мешканцям 109-го мікрорайону

Роботу вказаного підприємства до початку цьогорічного опалювального сезону на своїх сторінках у Facebook анонсували виконувач обов'язків міського голови Полтави Олександр Шамота і заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Олексій Чепурко.

Станом на тепер відповідні служби у прискореному темпі здійснюють заходи, щоби підприємство "Полтава Тепло" запрацювало без збоїв, а жильці будинків від вулиці Соборності до вулиці Квітучої мали у холодну пору гарантоване тепло і гарячу воду.

Крім того, слід зауважити, що запуск котельні, котра постачає теплоносії до жител мешканців 109-го мікрорайону, відклали до наступного року через впроваджені цьогоріч у березні вимушені карантинні обмеження.

Відтак існує ймовірність повторення сценарію, коли пересічні полтавці будуть мерзнути в своїх домівках у зв'язку з неквапливою роботою обраної ними міської влади.

Читайте також
У центральному водогоні Лубен упав рівень води
Полтава
Співробітники водоканалу оновлюють електроопори на околиці Полтави
Полтава
Полтавцям підняли тарифи на воду
Полтава
Не всім жителям Оржицької громади дали тепло
Полтава
Діти Оржиці мерзнуть, бо бюджетні установи залишаються без тепла
Полтава
У Гадячі розпочався опалювальний сезон, але є одне «але»
Полтава