24 полтавських підприємства готують до приватизації, з яких 20 вже ліквідували

ПОЛТАВА
17.07.2017, 13:54
24 полтавських підприємства готують до приватизації, з яких 20 вже ліквідували

Законопроектом 4536 «Про внесення змін до Закону України» Про перелік об’єктів права державної власності, що не підлягають приватизації «щодо деяких об’єктів сільськогосподарської і транспортної галузей» пропонується приватизувати 391 об’єкт, з яких 116 – ліквідовані.

На Полтавщині планують приватизувати 24 об’єкти, з яких працюють лише 4. Це шовкорадгосп «Гоголівський», шовкорадгосп «Хорольський» Кременчуцька міжрайонна коконосушарня «Міжрайшовк» та Миргородський державний гренажний завод. Інші підприємства або вже ліквідовані, або визнані збанкрутілими, або перебувають у процесі ліквідації. 

Серед непрацюючих підприємств – хлібзаводи, лікеро-горілчані заводи та фермерські підприємства. Повний перелік об’єктів, що готують до приватизації – нижче.

24 полтавських підприємства готують до приватизації, з яких 20 вже ліквідували_1

24 полтавських підприємства готують до приватизації, з яких 20 вже ліквідували_3

Віктор Карпенко

Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45