35 авіабомб підірвано в Чорнухінському районі

ПОЛТАВА
02.09.2014, 09:02
35 авіабомб підірвано в Чорнухінському районі

На вибухонебезпечну знахідку натрапили місцеві жителі поблизу лісового масиву в с. Вороньки Чорнухінського району Полтавської області.

Після обстеження навколишньої місцевості МНСники знайшли загалом 35 снарядів, ними виявилися авіаційні бомби АО-8 часів Другої Світової війни.

Піротехнічна група аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Полтавській області, прибувши на місце, вилучила їх та знищила контрольованим підривом.


Читайте також:
Полтава
У Полтаві водій збив качку, яка переходила дорогу, та поїхав далі.
вчора, 17:30
Полтава
Позаторік приватне підприємство «Дружба» застосувало на посівах гороху інсектициди та фунгіциди. Це призвело до масового мору бджолосімей.
вчора, 14:56
Полтава
Позаторік лише завдяки героїзму згуртованої команди патріотів вдалося уникнути окупації Полтавщини. Гадяч ледь не опинився у руках ворога.
вчора, 08:23
Полтава
«По їхніх плодах ви пізнаєте їх». Так, Христос заповів учням розрізняти людей не за словами, але за вчинками, які зчаста невидимі загалу.
17 березня, 15:42
Полтава
Представник олігархічного проєкту «Довіра» Андрій Сімонов підшукує собі нових покровителів. Очевидно, патронат Олега Кулініча став тягарем.
17 березня, 08:48
Полтава
Охлос вам продемонструє вашу духовність.
16 березня, 12:40