Аукціон щедрості – Порошенко посвятив у генерали 10 службовців

УКРАЇНА
27.03.2016, 09:46
Аукціон щедрості – Порошенко посвятив у генерали 10 службовців

Президент Петро Порошенко в п'ятницю і суботу справив у генерали відразу десять чоловік з нагоди дня СБУ (25 березня) і дня Національної гвардії (26 березня). Про це повідомляється на сайті глави держави сайт Президента.

Так, звання отримали генерал-майор Сергій Базюк (заступник голови СБУ), Павло Демчин (Перший заступник начальника Головного управління по боротьбі з корупцією і оргзлочинністю СБУ), Олександр Довженко (начальник чернігівського облуправління СБУ), Володимир Кіптенко (начальник департаменту госпзабезпечення СБУ), Віктор Кононенко (заступник начальника департаменту захисту національної державності СБУ) і Вадим Поярков (начальник дніпропетровського облуправління СБУ ).

Крім того, звання генерал-майора юстиції отримав Григорій Остафійчук, начальник Головного слідчого управління СБУ. Також Порошенко підвищив у званні до генерал-лейтенанта нардепа Андрія Кожем'якіна.

Звання генерал-майора присвоїли Хусейну Вісханову (начальник управління спецоперацій Нацгвардії України), Олександру Набоку (начальник центрального теруправління НГУ) і Володимиру Щербині (начальник управління зв'язку та інформатизації НГУ).