Без перекриття дороги, але з заявою до поліції: як проходила акція протесту на трасі Київ-Харків (відео)

ПОЛТАВА
01.10.2019, 15:56

Представники громадської організації «Спілка автомобілістів Полтави» відмовилися від перекриття автотраси, але склали заяву стосовно бездіяльності міської влади.

Як уже повідомляв «Останній Бастіон», вранці 1 жовтня водії влаштували акцію протесту на виїзді з Полтави. Захід розпочався близько 10 години.

Причина акції протесту – катастрофічний стан відрізку траси Київ-Харків, за який несе відповідальність полтавська міська влада.

Водії ставили собі за мету привернути увагу до вказаної проблеми. Як один із способів розглядали перекриття траси. Одначе від цієї ідеї у підсумку відмовилися – аби не створювати проблем пересічним людям.

В цілому в акції взяли участь близько сотні водіїв.

Полтавці до останнього чекали представників місцевої влади. Але вони так і не з’явися.

Не бажаючи миритися з бездіяльністю міської влади, учасники акції склали з цього приводу заяву до поліції.

Читайте також:
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00