Полтавські водії хотіли перекрити трасу державного значення Київ-Харків

ПОЛТАВА
01.10.2019, 08:22
Полтавські водії хотіли перекрити трасу державного значення Київ-Харків

Вранці 1 жовтня водії влаштували акцію протесту на виїзді з Полтави.

Як пояснюють ініціатори акції, рівно рік тому на трасу Київ-Харків, що проходить через Полтаву, з обласного та міського бюджетів виділили майже 150 мільйонів гривень. В першу чергу це була заслуга самих водіїв, які не один місяць оббивали пороги кабінетів посадовців.

Ремонт дороги траси Київ-Харків в місті Полтава розпочали. Та невдовзі його зупинили, бо пішов сніг. Ремонт заморозили до весни. В підсумку був зроблений мікроскопічний обсяг робіт.

Аби привернути увагу до проблеми, водії планували перекриття траси. Та в підсумку від цієї ідеї відмовилися і обмежилися акцією на узбіччі. На місце імовірного перекриття траси прибуло чимало поліції.

Деталі – у вечірньому відеосюжеті. 

Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45