Без політкоректних комплексів: Дональд Трамп звернув увагу на проблему ультралівого насильства

СВІТ
05.07.2019, 18:59
Без політкоректних комплексів: Дональд Трамп звернув увагу на проблему ультралівого насильства

Американський президент Дональд Трамп продовжує говорити на теми, які до недавнього часу були табуйованими у вищих ешелонах американського політикуму.

У своєму твіттері американський президент поширив допис політичної оглядачки Теммі Брюс з анонсом її телепрограми, присвяченої проблемі ультралівого насильства.

При цьому Трамп назвав ведучу «великою людиною».

Теммі Брюс відома своїми консервативними, хоч і дещо екстравагантними поглядами. У численних програмах, а також кількох книгах вона неодноразово звертала увагу на проблеми екстремістської діяльності лівих угрупувань, а також обмеження свободи слова і думки шляхом впровадження норм «політкоректності».

Без політкоректних комплексів: Дональд Трамп звернув увагу на проблему ультралівого насильства_1


В ліберальних колах США проблему ультралівого насильства прийнято замовчувати. Зазвичай акцент робиться лише на «правому екстремізмі». Коли під час заворушень у Шарлотсвіллі (серпень 2017 року) Трамп назвав винними обидві сторони, це здійняло бурю критики у його бік.

Нагадаємо, що в жовтні 2018 року Трамп назвав себе націоналістом.

Читайте також:
Світ
Пхеньян допомагає Москві коїти геноцид українців, надаючи різне озброєння. Своєю чергою, Сеул готовий надавати все необхідне Києву.
вчора, 19:45
Світ
Там чудово розуміють загрози, які несуть дрони для класичної армії вчорашнього дня.
вчора, 17:56
Світ
Юдеї та мусульмани мають у своїх релігіях дивну звичку вбивати червоне теля. Все для того, щоби умилостивити Господа, але не тільки...
26 березня, 12:27
Світ
Третю добу поспіль тривають запеклі бої за медичний комплекс Аш-Шифа. Командування ЦАХАЛ вперто вірить, що знищує терористів ХАМАС.
25 березня, 19:13
Світ
«ЗА» проголосувало 14 членів Ради безпеки із 15, США – утрималися.
25 березня, 18:07