Більше 3-х років у Полтаві не можуть побудувати школу боротьби (відео)

ПОЛТАВА
12.10.2019, 05:57

Ще кілька років тому на будівництво нової школи боротьби з Полтавського міського бюджету виділили майже 35 мільйонів гривень.

Роботи розпочали в обласному центрі поблизу ДЮСШ №3 із плавання «Дельфін». Залили фундамент та почали викладати стіни. Проте рік тому підрядник відмовився продовжувати роботи. Наразі причина невідома.

За словами секретаря Полтавської міської ради Олександра Шамоти всі будівельні роботи призупинені. Куди поділися виділені кошти журналістам «Останнього Бастіону» не пояснили. Проте вже наступного року на продовження будівництва планують виділити нові кошти.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Професійна льодова арена у Полтавському районі має право на життя

В той же час в самісінькому центрі Полтави діє обласна школа боротьби імені Івана Шемякіна, яка вже давно «плаче» за ремонтом. Діти тренуються у, так би мовити, екстремальних умовах.

Олександр Буцький, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА, запевняє, що державна влада готова підтримати будівництво нової спортивної школи фінансово. Затримка – за міською владою.


Читайте також:
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
15:35
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11