​Було музичне училище — став коледж мистецтв

26.07.2019, 07:06
​Було музичне училище — став коледж мистецтв

25 липня відбулась чергова сесія Полтавської обласної ради. На ній було прийнято рішення про перейменування Полтавського музичного училища імені Миколи Лисенка.

Підтримали дану ініціативу усі 58 присутніх депутатів облради. Відтепер освітній заклад іменуватиметься Полтавським коледжем мистецтв імені Миколи Лисенка.

На думку чиновників, така зміна «сприятиме приведенню юридичної назви у відповідність вищого навчального закладу до вимог чинного законодавства у галузі освіти». Слід зауважити, що Полтавський коледж мистецтв імені Миколи Лисенка є одним з найстаріших в Україні вищим мистецьким навчальним закладом.

Читайте також:
Некролог
Відчайдушний борець за волю України став у стрій Небесного воїнства Героїв. Наш 36-річний земляк поліг смертю хоробрих у південних степах.
08:09
Історія
В ЦЕНТРІ КРИМІНАЛЬНИХ РОЗБОРОК ОПИНИЛИСЯ Й УКРАЇНСЬКІ ПОЛІТВ'ЯЗНІ – «БАНДЕРІВЦІ»
вчора, 09:48
Історія
Віднайдений в українських степах «Керносівський ідол» старіший за шумерський гобелен. Західні історики досі свідомо ігнорують цей факт.
06 травня, 19:57
Історія
Не всі розуміють наскільки великі та розкидані малюнки у Перу, зроблені 2000 років тому. Геогліфи притягують до себе нових Індіанів Джонсів.
06 травня, 08:12
Історія
Україна входить до переліку лідерів із виробництва меду у світі. Одним із чинників цього факту є унікальна розробка бджоляра із Сумщини.
05 травня, 15:18
Культура
Шестикутний символ як і свастя входить до переліку прадавніх зображень, вигаданих людством. А відтак не належить жодній нації.
05 травня, 10:34