Чергове шахрайство у Кременчуці: Чоловік заплатив 26, 5 тисяч гривень за автівку, але так її й не отримав

ПОЛТАВА
10.12.2014, 15:23
Чергове шахрайство у Кременчуці: Чоловік заплатив 26, 5 тисяч гривень за автівку, але так її й не отримав

У Кременчуці чоловік заплатив 26, 5 тисяч гривень за автівку, але так її і не отримав, передає кременчуцьке видання «ТелеграфЪ» із посиланням на прес-службу міського відділу міліції.

За словами правоохоронців, 8 грудня за допомогою до них звернувся 44-річний мешканець Черкаської області. Як з’ясувалося, в середині листопада він приїхав до Кременчука, щоб купити автомобіль «Daewoo».

Продавець призначив потерпілому зустріч. При «сходинах» відбулася передача грошей. Та все ж чоловік не отримав нічого, крім обіцянок. Протягом трьох тижнів ошуканий чекав на своє авто, та потім не витримав та звернувся до міліції.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу щодо шахрайства. Наразі злодія розшукують.


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45