​ Депутати міськради погодили будівництво 10-поверхівки на місці парковки на Леваді

ПОЛТАВА
24.03.2017, 11:33
​ Депутати міськради погодили будівництво 10-поверхівки на місці парковки на Леваді

22 голосами «за» депутати розміняли парковку на чергову висотку.

Депутати Полтавської міськради надали згоду на будівництво багатоповерхівки на Леваді за адресою просп. Миру, 18 в, проголосувавши за відповідне питання в порядку денному десятої сесії, 24 березня.

Нова багатоповерхівка, якщо вона таки з’явиться, «витіснить» автостоянку біля ресторану «Вояж».

​ Депутати міськради погодили будівництво 10-поверхівки на місці парковки на Леваді_1

Фото ІВ Полтавщина 

Жовтим — територія будівництва багатоквартирного будинку
Червоним — територія майбутньої парковки

Стоянка транспорту, згідно з проектом, буде перенесена на вільну ділянку в вздовж проспекту, де зараз вільна зона з газоном та ігровим майданчиком. На цій території мешканці мікрорайону вигулюють домашніх тварин, там також висаджені молоді дерева.

Забудовником буде компанія «Полтавтрансбуд», яка планує на цій території звести 10-ти поверховий будинок. Повідомляється, що «Полтавтрансбуд» уже викупив кафе «Вояж», паркан і земельну ділянку під будівництво.

В ТЕМУ: «Полтаватрансбуд» обібрав полтавців, держбюджет і бійців на Донбасі

Це питання схвалили не всі. Противники забудови аргументували свою позицію надмірною завантаженістю мікрорайону автівками. Згадали й досі не збудований багаторівневий паркінг біля «Сільпо», який би міг суттєво посприяти у транспортному розвантаженні Левади. 

Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45