Дербі сусідів: «Гірник-Спорт» сьогодні зіграє проти «Креміня»

ПОЛТАВА
22.02.2017, 10:25
Дербі сусідів: «Гірник-Спорт» сьогодні зіграє проти «Креміня»

На третьому навчально-тренувальному зборі матч з лідером Другої ліги – кременчуцьким «Кремінем» – стане другим за рахунком поєдинком. 

Команди-сусіди постійно проводять контрольні поєдинки під час зимової чи літньої перерви. Так, останній поєдинок ці клуби проводили рік тому. На початку лютого 2016 «гірники» святкували успіх з рахунком 2:1. Тоді переможний гол виявився на рахунку молодого вихованця «Гірника-Спорт» Романа Прутяна, який залишився в команді після двох проведених зборів.

Цієї зими «Гірник-Спорт» вже зіграв з юніорами з «Креміня» (U-17), завершивши той поєдинок з рахунком 5:0 (перший тайм – 0:0). «Гірник-Спорт» та «Кремінь» добре знають один одного і по-сусідськи стежать за розвитком подій в Першій і Другій лігах. Днями уклав контракт з «Гірником-Спорт» екс-захисник «Кременя» та «Ворскли» Валерій Курелєх. У літнє міжсезоння 2016 року в команду прийшов ще один гравець, який раніше виступав за кременужан – Сергій Ченбай, який зараз заліковує травму.

Після гри з «Миром» Сергій Пучков зазначив, що в матчі з «Кремінем» футболісти, які з'являться в стартовому складі відіграють не один тайм, як було в попередніх контрольних поєдинках, а й половину другої 45-хвилинки.

Дербі сусідів: «Гірник-Спорт» сьогодні зіграє проти «Креміня» _1

Як і «Гірник-Спорт», кременчуцький клуб веде активну підготовку до продовження чемпіонату. Команда Сергія Ященка вже пройшла турнірне випробування і успішно виступила у Кубку Віктора Пожечевського. Турнір кременчужани почали з поразки від команди Вільних агентів, а завершили перемогою у фіналі над петровським (Кіровоградська обл.) «Інгульцем» у серії пенальті – 4:3 (в основний час – 2:2).

Нагадаємо, що гра пройде на рідному стадіоні «Кремінь-Арена» імені Валерія Бабаєва. На полі цього ж стадіону «Гірник-Спорт» провів більшість матчів під час двох минулих зборів. Гра розпочнеться о 13:00. Пряму трансляцію цього поєдинку покаже «Кремінь ТВ».

Віталій Кравченко

Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45