Добровольці з Полтави потрапили до полону на Сході України

ПОЛТАВА
21.06.2014, 14:16
Добровольці з Полтави потрапили до полону на Сході України

Громадські активісти з Полтави, на Сході потрапили в полон до терористів, попри оголошення перемир'я українською владою.

Точна кількість людей, які стали заручниками терористів, невідома. Неофіційні джерела повідомляють, що серед них, як мінімум, одна жінка.

Сьогодні отримав тривожну інформацію, що кілька наших громадських активістів, які повезли на схід продовольчу допомогу, потрапили в полон до терористів. Зараз встановлюються усі обставини події, – написав сьогодні, у суботу 21 червня, на своїй сторінці у «Facebook» речник УМВС у Полтавській області, Юрій Сулаєв.

До того ж, Сулаєв нещодавно уточнив, що близько 10 години, на кілька секунд, з чужого телефону полонені виходили на зв'язок. Їх, імовірно, було шестеро, поїхали на власних легковиках передавати продовольчу допомогу військовим.

З неофіційних джерел стало відомо, що виїхали волонтери учора, 20 червня. Заїжджали ще зранку того дня ж в Чутове, Полтавської області, за продуктами.

В зв’язку з такими подіями, міліція прохає громадян самовільно не здійснювати такі поїздки в зону бойових дій, не ризикувати життям та не давати можливості терористам спекулювати заручниками.

А допомогу можна передавати й без особистої поїздки, узгодивши це з відповідними відомствами та відповідальними особами.


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45