Фестиваль «Чарівна симфонія козацтва» скликає меломанів

18.08.2019, 06:34
Фестиваль «Чарівна симфонія козацтва» скликає меломанів

У Кременчуцькому районі відбудеться музичний фестиваль "Чарівна симфонія козацтва". Організує масштабне дійство Омельницька об'єднана територіальна громада.

Музичний захід відбуватиметься впродовж двох днів: 31 серпня і 1 вересня поточного року. Він буде присвячений композитору Петру Чайковському, рід якого походить із козацького села Омельники.

Усі охочі, присутні на фестивалі, зможуть побачити балет, концерт класичної музики, виставку старожитностей, кінні змагання. Для гостей також будуть організовані майстер-клас гопака та гастрономічний майданчик.

Читайте також:
Історія
18.IV.1988 ізраїльський суд визнав Івана Дем'янюка винним у злочинах проти людства. Проте невдовзі з'ясувалося, що справа сфальсифікована.
20:24
Історія
Роберт Льюїс Белфор (1850-1894) народився дощового дня в Единбурзі у сім'ї інженера. За материнською лінією належав до стародавнього роду.
вчора, 21:32
Історія
У Теотіуакані виявили сліди кількох давніх землетрусів. Перші із них сприяли процвітанню міста, а останнє — його остаточному занепаду.
17 квітня, 21:49
Некролог
Ця війна забирає кращих із нас. На жаль, цвіт української нації гине, зупиняючи безжальну, людожерську московитську орду.
16 квітня, 19:06
Історія
Найбільш дивна війна, що її вела Русь-Україна, — похід сина Ярослава I Мудрого на Константинополь. Сталася ця подія у далекому 1043 році.
15 квітня, 20:28
Книги
Задовго до шумерів у Передній Азії виникла добре згуртована спільнота, що мала унікальні знання. Люди контактували із позаземними істотами.
14 квітня, 20:58