ФОТО З ЧИНОВНИКОМ - фотографуй і вигравай

ПОЛТАВА
05.08.2015, 16:52
ФОТО З ЧИНОВНИКОМ - фотографуй і вигравай

Ми помітили яскраву тенденцію в Полтаві останнім часом: чиновники, посадовці, начальники відомств і структур у свій робочий час, замість того, щоби вирішувати проблеми людей і міста, зустрічаються в пабах, їдять і випивають в ресторанах, відвідують клуби, ба навіть більше - ходять у фітнес центри або сауни, де подекуди замовляють багато спиртного і/або дівчат.

Нагадуємо, що чиновники утримуються за рахунок наших із вами податків. Вони, як ті паразити чи гельмінти, живуть за рахунок інших. То чому ж вони не виправдовують стягнені з нас податки? Чому замість працювати й вирішувати нагальні проблеми, посадовці в робочий час дозволяють собі блукати різними, далеко не офіційно-діловими місцями й закладами? 

"Останній Бастіон" починає нову рубрику: ФОТО З ЧИНОВНИКОМ. Кожен, хто надішле лист зі світлиною чиновника, що в робочий час перебуває в якомусь із місць відпочинку, на нашу електронну скриньку, сайт чи сторінку в мережі Фейсбук чи ВКонтакті отримає винагороду.

Цей місяць усі полтавські фотографи, аматори та просто люди з камерами на телефонах полюють за посадовцями, що вже відзначилися недисциплінованістю та часто-густо прогулюють роботу: прокурором області Яном Стрелюком, губернатором ОДА Валерієм Головком та його заступником Андрієм Пісоцьким. 

Маєте фото когось із цих чиновників, які в робочий час перебувають будь-де, але не на роботі?

Тоді тримайте: Звичайне фото Стрелюка-Головка-Пісоцького в будь-якому закладі, крім місця роботи - 200 грн

Селфі, на якому видно цих посадовців - 300 грн

Якщо вдасться відзняти цих утікачів від роботи в сауні, джакузі, басейні, напідпитку чи в компанії з гарячими дівчатами - 500 грн!

Умови конкурсу: Звісно, жодного фотошопу, чиновника має бути добре видно. Фотограф може надати лише по одному знімку Стрелюка, Головка та Пісоцького з одного місця й отримати за нього винагороду. Світлини надсилати з підписом "ДЯДЕ ГЄНЄ", без цього підпису фото розглядатися не буде. Обов'язкова прив'язка знімки до дати, місця й часу. Фото, надіслане онлайн (коли чиновники ще на місці) подвоюю отриману вами винагороду! 

"Останній Бастіон" ГАРАНТУЄ КОНФЕДЕНЦІЙНІСТЬ ФОТОГРАФА, а перший щасливчик, хто надішле свою знімку чиновника-ледацюги, отримає 3 тис. грн!

ВАЖЛИВО: Надіславши нам фото з підписом "ДЯДЕ ГЄНЄ", фотограф віддає ГО "Останній Бастіон" усі права на використання, поширення й розповсюдження надісланого фотоматеріалу на умовах АНОНІМНОСТІ автора. 

Отож, галопом за ледацягами при владі. Змусимо їх бути на роботі в робочий час! Нехай вирішують проблеми міста й області, кожного з нас. За що їм, зрештою, держава виплачує зп?

ВИНИКЛИ ПИТАННЯ? - 068 280 80 80 


Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10