​Голова Полтавської ОДА зайняв 19 місце в рейтингу керівників областей

ПОЛТАВА
26.04.2017, 12:48
​Голова Полтавської ОДА зайняв 19 місце в рейтингу керівників областей

Комітет виборців України (КВУ) склав рейтинг діяльності голів облдержадміністрацій за І квартал 2017 року, в якому керівник Полтавської ОДА Валерій Головко посів 19 місце серед 24-х своїх колег.

Як повідомляє КВУ, оцінка роботи голів ОДА базувалася на двох критеріях: показниках соціально-економічного розвитку регіонів та опитуванні місцевих експертів. Очільнику Полтавської області вдалося переміститися з передостаннього місця, яке він займав за підсумками 2016 року. Нижче Головка у новому рейтингу опинилися керівники Херсонської , Черкаської, Рівненської, Чернівецької, Волинської областей.

З-поміж плюсів у діяльності голови Полтавської ОДА експерти назвали допомогу армії і переселенцям, децентралізацію та реалізацію ProZorro. Дещо нижчі оцінки отримали протидія корупції, кадрова політика, взаємодія з облрадою та енергомодернізація.


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27