Хто працюватиме разом із полтавськими депутатами у Комітеті гуманітарної політики

ПОЛТАВА
01.09.2019, 08:49

Одразу двоє депутатів-мажоритарників із Полтавщини, Андрій Боблях і Дмитро Нальотов, будуть працювати у Комітеті гуманітарної та інформаційної політики. Обидва депутати є представниками партії «Слуга народу».

Інформацію про майбутню працю полтавських депутатів у відповідному комітеті ще в першій половині серпня підтвердив гендиректор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

Новоспечені полтавські «гуманітарії» донедавна працювали у розважальній сфері. Андрію Бобляху прибуток приносила студія «Doubleyou», що об’єднує дві гумористичні студії – «Manhattan» і СМТ. Учасники студії займаються організацією розважальних заходів, весіль, корпоративів, днів народжень тощо. Дмитро Нальотов був підприємцем, що працював у сфері розважальних атракціонів.

Проте у новоствореному комітеті полтавські депутати явно не будуть білими воронами.

Хто працюватиме разом із полтавськими депутатами у Комітеті гуманітарної політики_1

Так, до комітету входить сценарист ТОВ «Квартал 95» Олександр Кабанов. Заступником голови комітету став Лерос Гео Багратович – донедавна режисер арт-проекту «Арт Юнайтед Юз».

Ще один член комітету від «Слуги народу» Микола Потураєв був директором ТОВ «Фокус Медіа», що спеціалізується на широкому спектрі рекламних послуг.

Однопартієць Бобляха і Нальотова Павло Сушко потрапив до комітету гуманітарної політики, попередньо будучи директором ТОВ «Прайм Сторі Пікчерс», спеціалізація якого – виробництво телевізійних програм, а також кіно- та відеофільмів.

Цікавою обставиною стало те, що нове скликання Верховної Ради ліквідувало Комітет з питань культури і духовності. Цей комітет функціонував у всіх попередніх скликаннях парламенту та носив таку ж саму назву, окрім першого скликання, в якому він називався «Комітетом з питань культури та духовного відродження». У попередньому скликанні парламенту в структурі цього комітету функціонував підкомітет з питань державної політики у сфері свободи совісті та релігійних організацій, який очолював професор, доктор філософських наук Віктор Єленський.

У нинішньому скликанні Верховної Ради релігійні питання передані під керівництво Комітету гуманітарної та інформаційної політики. Також до компетенції цього комітету віднесені питання сімейної політики.

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45