Каналізацію будинку-інтернату для людей похилого віку відреставрують у Хорольському районі за 3 млн грн

ПОЛТАВА
20.09.2019, 08:00
Каналізацію будинку-інтернату для людей похилого віку відреставрують у Хорольському районі за 3 млн грн

Вишняківський будинок-інтернат для осіб похилого віку та інвалідів оголосив тендер на проведення ремонту каналізаційної мережі.

Повідомляється, що сума будівельних робіт складатиме 3 мільйони 513 тисяч 899 гривень. Тендерне забезпечення становитиме 15 тисяч гривень.

За вказані кошти планується капітально реконструювати каналізаційну мережу та привести до ладу супутнє обладнання. В адміністрації Вишняківського будинку-інтернату для людей похилого наголошують, що термін закінчення подачі пропозицій спливає 4 жовтня поточного року.

Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45