Хабарі без меж: Машівські суддя і прокурор Ряднини

ПОЛТАВА
16.09.2015, 11:56
Хабарі без меж: Машівські суддя і прокурор Ряднини

Наше видання вже знайомило читачів зі сім'єю Ряднини - головою Машівського районного суду Рядниною В.М. та прокурором прокуратури цього ж району Рядиною В.В. 

Активісти надали матеріали відвертих корупційних дій і зловживань владою сім'єю Ряднини, після чого "тітушки" й особисто суддя та прокурор Машівського району почали тиснути на жителів Машівки. 

Люди хочуть очистити владу, відстояти ідеї, за які вони стояли та гинули на Майдані під час Революції гідності. 

Перелік злочинів Ряднин, поданий у 1 статті, складав понад 60 пунктів (!). Але ні Ряднина В.М., ні Ряднина В.В. і досі не відповіли перед законом:

http://bastion.tv/news/mashivskij-habarnik-ryadnin...

Ця стаття продовжує висвітлювати злочинну діяльність прокурора й судді:

67. Головою Машівського районного суду Рядниною В.М. та прокурором прокуратури Машівського району Рядниною В.В. отримано значний хабар в грошовому еквіваленті від громадянина сел. Машівка, Коваля Ігоря Борисовича. Хабар отримано в рамках кримінального провадження де син Коваля І.Б. Владислав був фігурантом (керівником бандформування, яка займалася крадіжками майна громадян на території Машівського району). Остання крадіжка цієї банди – автомобіль «Опель Астра» громадянина Циганчука Дмитра Анатолійовича (мешканця сел. Машівка). Під час цієї крадіжки Коваль Владислав Ігорович і був спійманий правоохоронцями на місці злочину, але за хабар судді та прокурору з якості головного підозрюваного перейшов в якість свідка??!!!.

Цьому передувала тепла зустріч Коваля І.Б. та голови Машівського районного суду Ряднини В.М. та «обмін» люб’язностями в салоні автомобіля в сел. Машівка.

68. Голова Машівського районного суду Ряднина Василь Миколайович протягом багатьох років, користуючись своїм службовим становищем та зловживаючи ним, змушує громадянина Сімонова Олексія (мешканця сел. Машівка) безкоштовно фарбувати автомобілі йому, його синові, доньці, зятеві Скотаренко О.О. Змушений Сімонов Олексій був фарбувати навіть сімейну яхту з берегів річки Оріль с. Ряськи.

Автомобілі фарбуються після багатьох ДТП скоєних самим Рядниною В.М., його донькою та зятем Скотаренко О.О. В цих ДТП де винуватцями являється родина Ряднин прості люди отримують лише образи та погрози в свою адресу (самим головою Машівського райсуду було скоєно кілька ДТП на території сел. Машівка, одна людина була постраждала). ДТП, як звично для родини, працівниками ДАІ не оформлялось.

69. За 8 місяців 2015 року головою Машівського районного суду Рядниною В.М. та прокурором прокуратури Машівського району Рядниною В.В. було змінено три автомобілі «Преміум» класу - Toyota Highlander, Honda Pilot, Toyota Land Cruiser останньої моделі (вартість останньої близько 2 мільйонів гривень).

70. В 2011 році голова Машівського районного суду Ряднина В.М. та прокурор прокуратури Машівського району Ряднина В.В. у кримінальній справі стосовно громадянина Філіпова Олексія Вікторовича (мешканця с. Селещина) за пом’якшення вироку стосовно нього вимагали з останнього хабар в розмірі 200 тисяч гривень. Сума була взята прокурором Рядниною В.В. не випадково, скільки на той час коштувало все майно громадянина Філіпова О.В. Коли підсудний не погодився він на собі відчув всі «тяготи и лишения» зони і постійний «прес» з боку ображених Ряднин.

71. Також повідомляємо, що голова Машівського районного суду Ряднина В.М. та прокурор прокуратури Машівського району Ряднина В.В. в даний час зачищають матеріали справ, які були озвучені в попередньому листі. Ряднина В.М. та Ряднина В.В. користуючись своїми службовими становищами чинять тис на фігурантів листа. Змушують людей подавати в суд на видання «Останній Бастіон». Голова Машівського районного суду Ряднина В.М. та прокурор прокуратури Машівського району Ряднина В.В. їздять по домівкам громадян, ловлять їх на вулицях сел. Машівка та погрожують особисто або по телефону через «тітушок».

Голова Машівського районного суду Ряднина Василь Миколайович намагається залагодити справи своєї родини за допомогою керівництва Полтавської ОДА, вихід на яких він знайшов через керівника ПСГ «Світанок» с. Базилівщина Машівського району Кузьменка Володимира Миколайовича.

ФОТОДОКАЗИ, на яких зафільмовані прокурор і суддя Ряднини, які "живуть на одну зарплату держслужбовців":

Хабарі без меж: Машівські суддя і прокурор Ряднини_1

Хабарі без меж: Машівські суддя і прокурор Ряднини_3

Хабарі без меж: Машівські суддя і прокурор Ряднини_5

Хабарі без меж: Машівські суддя і прокурор Ряднини_7

Хабарі без меж: Машівські суддя і прокурор Ряднини_9

Хабарі без меж: Машівські суддя і прокурор Ряднини_11

Хабарі без меж: Машівські суддя і прокурор Ряднини_13

Хабарі без меж: Машівські суддя і прокурор Ряднини_15

Хабарі без меж: Машівські суддя і прокурор Ряднини_17

Хабарі без меж: Машівські суддя і прокурор Ряднини_19

Хабарі без меж: Машівські суддя і прокурор Ряднини_21

Хабарі без меж: Машівські суддя і прокурор Ряднини_23

Хабарі без меж: Машівські суддя і прокурор Ряднини_25

Хабарі без меж: Машівські суддя і прокурор Ряднини_27


Читайте також:
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
15:35
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11