Кременчуцькі пожежники отримали квартири з нагоди професійного свята

ПОЛТАВА
19.09.2016, 11:58
Кременчуцькі пожежники отримали квартири з нагоди професійного свята

Представники кременчуцької мерії вручили ключі від квартир місцевим працівникам пожежної служби.

Міський голова Віталій Малецький та начальник ДС НС Кременчука Сергій Геращенко вручили ордери на квартири 8 службовцям Державної пожежно-рятувальної частини.Саме ж свято пожежники відзначали в суботу, 17 вересня.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради від 12 вересня 2016 року, кременчуцьким пожежним були виділені квартири за адресою: Набережна Лейтенанта Дніпрова, 12-а до Дня рятівника.

Кременчуцькі пожежники отримали квартири з нагоди професійного свята _1

Ордери на квартири та ключі від них із рук міського голови Віталія Малецького та начальника ДС НС Кременчука Сергія Геращенка одержали Сергій Брюховецький, Дмитро Винник, Дмитро Майоров, Олександр Грінченко, Олександр Кремезний, Роман Дяченко, Павло Куземко, Марина Мартиненко.


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45