Лауреатів премії імені Степанюка нагородили в Полтаві

ПОЛТАВА
29.11.2016, 19:42
Лауреатів премії імені Степанюка нагородили в Полтаві

Стали відомі цьогорічні переможці у номінаціях цієї премії, яких нагородили у Полтавському національному технічному університеті.

Лауреатів премії імені Степанюка нагородили в Полтаві_1

Переможців нагородили за такими номінаціями:

«Дослідницька робота» – Сінельник Максим
«Творча робота» – Лапшова Маргарита
«Педагог-наставник» – Тормасінова Ірина та Заплішко Ольга

Сама премія започаткована за ініціативою Полтавського громадського комітету пам’яті В.П.Степанюка, відповідно до рішення тридцять першої сесії обласної ради шостого скликання від 2 жовтня 2015 року, з метою сприяння залученню школярів і студентів до поглибленого вивчення життєвого шляху та художньо-мистецького набутку письменників-земляків.

Лауреатів премії імені Степанюка нагородили в Полтаві_3

У ході нагородження один із співзасновників премії, заступник голови Полтавської облради Анатолій Ханко нагадав про «колишні» погляди ректора та директора місцевої Академії наук Володимира Онищенка.

Лауреатів премії імені Степанюка нагородили в Полтаві_5

– Вдячний дітям за те, що вони залишаються вірними науці, своїй справі. Бо у нас у політиці багато таких людей, які часто «перефарбовуються». Є такі люди і в освіті. Спочатку вони не визнають наших гасел, перешкоджають українським мітингам, усіма способами виказують своє позитивне ставлення до окупанта, а потім нібито пристають на український бік і «замітають» свої сліди, – посадовець.

Зазначимо, що журналістам «Останнього Бастіону» намагалися перешкодити у висвітленні цього заходу. Охоронці навчального закладу довго не хотіли пропускати кореспондентів та вимагали показати апаратуру. Журналістських посвідчень їм виявилося недостатньо. Хочемо нагадати охоронцям і керівництву закладу, що за перешкоджання журналістській діяльності передбачена кримінальна відповідальність за статтею 171, Ч.2 Кримінального кодексу України, яка передбачає штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до п'яти років. 


Читайте також:
Полтава
Громада міста Ляйнфельден-Ехтердінґен чим може допомагає Україні. Днями із Німеччини приїхав важливий для пожежників транспортний засіб.
вчора, 19:24
Полтава
Вітчизняні мисливці за ворожими дронами у північно-східному прикордонні постійно потребують підтримки. Тил рішуче сприяє фронту.
вчора, 14:53
Полтава
Суха, вітряна і спекотна погода в області протримається щонайбільше до кінця тижня. Це може спричинити пожежі в екосистемах.
вчора, 06:08
Полтава
Полтавський окружний адміністративний суд відхилив позов Мамая щодо поновлення на посаді міського голови
09 травня, 18:35
Полтава
Умови сучасної війни вимагають пристосування та постійних змін. Особливо, коли йдеться про технічне оснащення наших захисників.
09 травня, 14:43
Полтава
Правоохоронці Полтавщини розшукують безвісно зниклого хлопця. Крайній раз дитину бачили поблизу ставку неподалік від храму.
09 травня, 08:00