«Макухівська» естафета: на Полтавщині вчергове горіло сміттєзвалище

ПОЛТАВА
25.07.2017, 08:07
«Макухівська» естафета: на Полтавщині вчергове горіло сміттєзвалище

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території звалища твердих побутових відходів у Зінькові.

Пожежні, які прибули на виклик, відразу приступили до гасіння. Завдяки злагодженим діям рятувальників пожежу вдалося швидко ліквідувати.

До гасіння залучалися 8 чоловік особового складу 12 Державної пожежно-рятувальної частини та одна одиниця техніки, також залучались три одиниці пристосованої техніки однієї з ферм селища.

– За попередніми даними, ймовірною причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невідомої особи, – повідомили в управлінні ДСНС Полтавської області.

Загалом у Полтавській області сталося мінімум 5 пожеж на сміттєзвалищах.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: 4 «Макухівки» за місяць: вкотре за червень на Полтавщині горять сміттєзвалища

Віктор Карпенко

Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45