Мільйонери з трущоб. Частина друга.

ПОЛТАВА
01.12.2014, 21:19
Мільйонери з трущоб. Частина друга.

15 грудня весь суддівський корпус відзначатиме своє професійне свято. Дата!! А яке свято без подарунків? Саме до цього свята міський цирк на чолі з Олександром Мамаєм і готує нове шоу "Мільйонер з нетрів". Міська влада разом з "безхатченками" з Апеляційного суду Полтавської області покажуть ток-шоу "Ілюзіон",під час якого судді стануть, безумовно тимчасово, інвалідами, ветеранами другої світової війни, деякі, можливо, дивлячись на їх нездоровий цинізм, ветеранами і першої світової.

"Інваліди"та "безхатченки" мають намір отримати новеньке житло за адресою: вул.Жовтнева, 46в. І як ми бачили в попередніх публікаціях на сайті "Прокурорської правди", яка скористалась матеріалами "Останнього Бастіону", навіть голова Апеляційного суду Полтавської області Андрій Рябішин прописався в сарайчику задля отримання 168 квадратних метрів житла в самому центрі Полтави. Цікаво, чи отримають також разом з ним житло в новому будинку ті сім'ї, які мешкають на протязі десятків років в тому обшарпанному гуртожитку в Божківському? Яким суддям і за які ілюзіони дістануться інші п'ять квартир? Нагадаємо, що після виборів міського голови в 2006 року декілька суддів з Апеляційного суду Полтавської області отримали житлові приміщення від новокупленого міського голови Матковського. Ми нарахували більше 40 квартир в центральній частині міста, які належать "Придворной знати" з Апеляційного суду Полтавської області.

Ми можемо скільки завгодно посміхатися над собою,над власною безпорадністю.

Над тим, що під час та після Майдану не змогли змінити правлячі в країні еліти. Що залишили на своїх шиях все тих же гієн, які вже не раз нищили наш народ, і продовжують нищити. Хто зробив багату Україну бідною і нужденною.

Я впевнений,це ще не кінець.


Геннадій Сікалов

"Останній Бастіон"


Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10