Міськрада все ж розгляне питання мораторію на МАФи

ПОЛТАВА
16.06.2017, 08:18
Міськрада все ж розгляне питання мораторію на МАФи

До порядку денного внесли питання щодо мораторію на забудову нових малих архітектурних форм.

За це рішення проголосували – 42 депутати. Жодний не утримався чи не проголосував проти.

Таким чином, питання 81, 82, 83 розглянуть після 25 питання. Акцентують увагу на 83 питанні. У ньому йдеться про заборону на забудову тимчасових споруд.

Більше того, депутати міськради вимагають повного демонтажу вже існуючих МАФів на вул. Соборності. Аргументують це псуванням естетичного вигляду історичного центру міста.

Також голосуванням прибрали питання про забудову парковки біля набережної Ворскли на Леваді. Ще йде дискусія щодо забудови льодового палацу біля тієї ж набережної.

Віктор Карпенко


Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10