Монумент захисникам України відкрили в Опішні

ПОЛТАВА
15.10.2019, 08:54
Монумент захисникам України відкрили в Опішні

У понеділок, 14 жовтня, в Опішні відбулося урочисте відкриття пам'ятника захисникам України.

Відповідний фотозвіт оприлюднено на сторінці Опішнянської об‘єднаної територіальної громади у соціальній мережі Facebook. Гроші на монумент збирали упродовж останніх 3-х місяців через пожертви небайдужих мешканців.

Зі словами подяки захисникам України виступили ініціатори встановлення пам'ятника. Під час відкриття священники Православної Церкви України освятили народний монумент.

У ході урочистостей всі присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих на Сході захисників України. По завершенню заходу сердечні вітання було передано присутнім учасникам бойових дій, уродженцям Опішні.

Монумент захисникам України відкрили в Опішні_1

(Фото: "Опішнянська ОТГ")


Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10