Мусієць порушує постанову Кабміну. Головко й Лепейко її кришують

ПОЛТАВА
30.09.2015, 07:34
Мусієць порушує постанову Кабміну. Головко й Лепейко її кришують

Кабінет міністрів України від 14 січня 2015 року постановою №5 постановив:

Пункт 2. Реорганізувати територіальні органи Державного агентства земельних ресурсів шляхом їх приєднання до відповідних територіальних органів Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру.

Постанова вийшла понад пів року тому. По всій Україні Держземагенства реорганізовані, але тільки не в нас! Держземагенство Полтавського району, де начальницею є Мусієць Галина Олександрівна, досі працює, порушуючи постанову Кабміну.

Ми вже висвітлювали незаконну діяльність Мусієць:

http://bit.ly/1GbvC8T

http://bit.ly/1MTjfWy

http://bit.ly/1RfmF4C

http://bit.ly/1JBMKET

Зрозуміло, що хабарниця не хоче втрачати ласого місця керівника Держземагенства Полтавського району, тому й перешкоджає реформуванню. Досі не покараною Мусієць залишається, оскільки має «кришу» з боку голови Полтавської ОДА Головка й голови Полтавської РДА Лепейко, які разом «вирішують» земельні питання Полтавщини, зокрема причетні до знищення Новогалещинської біофабрики. 

http://bit.ly/1MFq7ns


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45