На Полтавщині «горілчаний магнат» нагнав самогону майже на 2, 5 мільйони гривень

ПОЛТАВА
31.07.2014, 08:24
На Полтавщині «горілчаний магнат» нагнав самогону майже на 2, 5 мільйони гривень

У селі Лука на Полтавщині, у ході проведення слідчо-оперативних заходів, працівниками Міндоходів у Полтавській області встановлено факт незаконного виготовлення громадянином алкогольних напоїв. Ці напої становлять загрозу для життя та здоров’я його споживачів.

Інформацію повідомили на офіційному сайті ГУ Міндоходів у Полтавській області.

«Оперативниками служби Міндоходів проведено ряд обшуків у гаражному приміщенні та двох автомобілях, що належать місцевому «самогонщику». У ході обшуку виявлено та вилучено 27 тонн спирту, що знаходилися у ємкостях місткістю по 200, 600, 1000 і 2000 літрів», - пояснили у прес-службі відомства.

Полтавський «самогонщик» працював на широку руку, бо у тому ж таки гаражі виготовляв алкогольні напої, які потім розвозив по області. Для цього у нього були спеціально обладнані вантажний автомобіль і мікроавтобус. За словами прес-служби, усього з незаконного обігу було вилучено підакцизних товарів на загальну суму майже два з половиною мільйонів гривень.


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45