На Полтавщині створюють єдиний реєстр полтавців, які служать на сході

ПОЛТАВА
15.07.2014, 13:02
На Полтавщині створюють єдиний реєстр полтавців, які служать на сході

На Полтавщині активно працюють над єдиним реєстром полтавців, які служать на сході. Створення реєстру ініціювала Полтавська обласна рада. Він необхідний для цілеспрямованого надання матеріальної допомоги військовим.

Про це повідомив голова Полтавської обласної влади Петро Ворона, написали Новини Полтавщини.

«Ми повинні мати перелік, де хто служить, щоб допомагати. Адже ні у військкоматі, ні в ОДА таких відомостей немає. Це важко робити. Наразі ми працюємо в розрізі сільських рад і отримуємо інформацію через них від батьків хлопців, які служать», – сказав Ворона.

Над реєстром наразі працює спеціально створена робоча група.


Читайте також:
Полтава
Станом на тепер рівень засміченості водойми жахає навіть старожилів. Нарешті відповідні служби взялися виконувати свої посадові обов'язки.
вчора, 14:55
Полтава
Підтримка українських захисників — обов'язок кожного громадянина. Тільки спільними зусиллями здолаємо ворога із Московії.
вчора, 06:10
Полтава
Українці шанують звичаї предків і водночас рішуче допомагають своїм воїнам. Саме в єдності та згуртованості сила нашої нації.
06 травня, 20:38
Полтава
Поціновувач незаконної риболовлі завдав шкоди українським біоресурсам на 175 тисяч гривень. Йому загрожують штрафні санкції.
06 травня, 14:45
Полтава
Друге за розмірами місто Полтавщини стає енергостійким на тлі постійних ракетних ударів росіян. Усе завдяки підтримці небайдужих французів.
06 травня, 06:00
Полтава
Вірний син Полтавщини поліг смертю хоробрих у бою проти ворога на Східному фронті. Тепер він навічно присутній у лавах Небесного Воїнства.
05 травня, 14:07