На тещу посадовця з Полтавської ОДА записано кілька елітних квартир

ПОЛТАВА
31.10.2019, 09:56
На тещу посадовця з Полтавської ОДА записано кілька елітних квартир

На тещу одного з директорів департаменту Полтавської облдержадміністрації записано 2 квартири і 2 паркомісця в елітному будинку в центрі Полтави.

Згідно з реєстром нерухомого майна, теща директора одного з департаментів Світлана Різниченко володіє 2 квартирами і 2 паркомісцями у елітній новобудові на вул. Стрітенській, 22.

Право власності на всю нерухомість жінка набула наприкінці 2017 року.

На тещу посадовця з Полтавської ОДА записано кілька елітних квартир_1

На тещу посадовця з Полтавської ОДА записано кілька елітних квартир_3

У розпорядженні видання опинилися фото ремонтних робіт у квартирах. Судячи з них, жінка має 2-поверхове житло.

На фото видно, що поверхи з'єднанні гвинтовими сходами.

На тещу посадовця з Полтавської ОДА записано кілька елітних квартир_5

Також подейкують, що директор одного з департаментів ОДА має у цьому будинку ще й мансарду на 700 м2. А по сусідству з ним нерухомістю володіють й інші посадовці – з Полтавської обласної ради.

Раніше «Останній Бастіон» писав про статки чиновників, зокрема, у вигляді криптовалюти і причетності до дорожньо-будівельного ОЗУ при Полтавській ОДА.

«Останній Бастіон» продовжує вивчати інформацію про те, як полтавські високопосадовці вкладають кошти у нерухомість, оформлюючи її на рідних та близьких.

Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45