Нардеп не дав міліції обшукати кабінет ймовірного замовника мера Кременчука

ПОЛТАВА
05.09.2014, 11:15
Нардеп не дав міліції обшукати кабінет ймовірного замовника мера Кременчука

Міліція не змогла обшукати робоче місце ключового фігуранта вбивства. Пройти правоохоронцям завадив нардеп-свободівець Юрій Бублик.

Слідчому по справі у вбивстві міського голови Кременчука наразі не вдалося потрапити до робочого кабінету ймовірного замовника - кременчуцького бізнесмена Олександра Мельника.

Рішення про обшук напередодні ухвалив суд.

Правоохоронців не пустив до приміщення народний депутат України Юрій Бублик, заявивши, що в тому ж самому місці знаходиться його громадська приймальня. За словами нардепа, для обшуку міліції тепер окрім ухвали необхідний дозвіл Генпрокуратури. Проте чинне законодаство такого дозволу не вимагає.

Що виявляється? Пан Бублик, не даючи можливості провести обшук в офісі Мельника, покриває ймовірних вбивць Бабаєва? Сам казнокрад так ще вбивць покриває?

Нардеп дозволив правоохоронцям лише опечатати кабінет підозрюваного Олександра Мельника.

Народний депутат України Юрій Бублик також пов'язаний з іншим фігурантом справи Олександром Крижановським, якого МВС називає посередником замовлення. Обидва однопартійці від «Свободи».

Окрім цього, за словами юриста Олександра Мельника, правоохоронцям стала на заваді невідповідність адреси кабінету його підзахисного, що зазначена в документах ухвали, її реальному розташуванню.

Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10