Злочинна карусель

ПОЛТАВА
23.06.2017, 18:23
Злочинна карусель

ГУ НКВД Полтавщини з інтервалом у кілька годин подало в Октябрський суд Полтави аж 3 подання на обшук приватного помешкання головного редактора «ОБ» Геннадія Сікалова, його автівки і транспортних засобів, на яких він може пересуватися.

Із власних джерел при НКВД, які розділяють нашу позицію, ми дізналися причину такого палкого бажання репресивної системи обшукати житло і машини головреда. 22 червня муртади в особі смотрящого за економічною діяльністю струкутри Максимовича спільно з процесуальним прокурором вирішили перехитрити комп’ютерний розподіл справ, що надходять до суду. Їм був потрібен тільки «тричі незалежний» і «гуманний» суддя.

Злочинна карусель_1

Смотрящий Олег Максимович

БІЛЬШЕ: Оголошено збір інформації про недолюстрованого Олега Максимовича

Свої плани репресивний орган вирішив реалізувати за принципом «каруселі». НКВД по черзі подавало до суду три подання одного і того ж змісту про отримання дозволу на обшуки. Їх попередньо підготувала старша слідча «на замовлення» НКВД Кіяшко за погодженням процесуального прокурора.

В ТЕМУ: НКВД через обшуки хоче залякати видання – редакція

Перше подання очевидно потрапило не до «продажного» судді, тому було відізване. Та через короткий проміжок часу НКВД знову повторили подання з таким же самим текстом. І знову ж таки отримали відмову. Подавши до суду те саме подання з ідентичним змістом утретє, комп’ютер таки видав потрібний репресивному органу результат – суддю Олену Шевську. Ту саму, яку пов’язують теплими зв’язками з недолюстрованим проходимцем Максимовичем і яку він, за свідченнями самих же нквдистів, подекуди підвозить додому на своїй автівці.

Злочинна карусель_3

Суддя Олена Шевська

Як повідомило нас інформоване джерело з правоохоронних органів, злочинцям в погонах дуже потрібно провести обшуки в Сікалова. Репресивний орган спробує попередньо підкинути зброю/наркотичні засоби саме до автівки нашого головреда чи службової машини, яку він використовує, і потім затримати його на місці зорганізованого злочину.

Видання зазначало, що ні головний редактор, ні жодний із наших журналістів не вживає наркотичних речовин, не займається конвертаційною діяльністю, не бере хабарі, не чинить жодної протизаконної, будь-якої іншої забороненої діяльності. Цікаво, за які ж такі «заслуги» суддя з Харкова Шевська опинилася у Полтаві. Можливо, їх поєднує спільна доля зі звільненним недолюстрованим Максимовичем, який забезпечує усі забаганки судді по виклику. (Але про це незабаром).

Уважати публікацію офіційним зверненням до ГПУ, МВС, НАБУ, САП із заявою про злочин, вчинений посадовими особами ГУ НП у Полтавській області Бехом, Чижом, Максимовичем за ст. 364 КК України. 

Микола Колодяжний, 

Спеціально для "ОБ"

Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10