Онищенко переховується від арешту з «Міс Росія 2015»

УКРАЇНА
05.07.2016, 08:54
Онищенко переховується від арешту з «Міс Росія 2015»

Народний депутат Олександр Онищенко («Воля народу») оприлюднив фото з Росії, де він чекає на позбавлення депутатської недоторканості.

Нардеп виклав у свій Instagram фото, датоване 3 липня, де він у компанії російської телеведучої Вікторії Боні і переможниці конкурсу краси «Міс Росія 2015» Софії Нікітчук.

Онищенко переховується від арешту з «Міс Росія 2015»_1

«Watching football France Island (дивлюся футбольний матч Франція - Ісландія. - ред.)», - написав Онищенко.

Цю ж фотографію перепостила на свою сторінку Боня. «Ледве вмовили Сашу прийняти правильне рішення і приїхати в Росію, подивитися матч Франція – Ісландія», - прокоментувала вона.

Нагадаємо, 16 березня Національне антикорупційне бюро України провело обшук в офісі народного депутата Олександра Онищенка.

В ТЕМУ: Екологічні схеми Онищенка «Кадирова»

У НАБУ відзначили, що обшуки були проведені в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем при реалізації природного газу, видобутого в рамках спільної діяльності з ВАТ «Укргазвидобування».

15 червня офісі Онищенко НАБУ провело повторний обшук. Після цього в Генеральну прокуратуру надійшло подання НАБУ про зняття недоторканності з Онищенко. Директор НАБУ Артем Ситник і глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявили про причетність нардепа до розкрадань на суму 1 млрд 600 тис. грн.

16 червня Генпрокурор Юрій Луценко підготував до Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт Онищенка.

29 червня комітет ВР дав добро на розгляд питання про зняття недоторканності з Онищенка.