«Партією простих людей» Капліна і «Народним контролем» Добродомова керують із Росії – ЗМІ

УКРАЇНА
11.08.2016, 11:08
«Партією простих людей» Капліна і «Народним контролем» Добродомова керують із Росії – ЗМІ

Вивчення опублікованого в Інтернеті листування виселених з України колишніх журналістів телеканалу «Інтер» дозволяє зробити висновок про те, що політичні проекти «Партія простих людей» і «Народний контроль» управляються з Кремля.

«Партією простих людей» Капліна і «Народним контролем» Добродомова керують із Росії – ЗМІ _1

«Партією простих людей» Капліна і «Народним контролем» Добродомова керують із Росії – ЗМІ _3

Сергій Каплін у стані афекту вирубує сокирою двері кабінету міського голови Полтави Олександра Мамая.

Про це написав ЦЕНЗОР.НЕТ із покликанням на журналіста Сергія Іванова.

Івнов зазначив, що серед друзів висланих з України Муравйова та Столярової, крім таких відомих проектів Сергія Льовочкіна, як «Партія простих людей» депутата Сергія Капліна, опинився також проект «Народний контроль» Дмитра Добродомова.

– Саме для «Народного контролю» дует вигнанців готував сценарії, концепції і відеоролики, – підкреслив Сергій Іванов. – Мені цікаво, як цей принциповий і вибірково патріотичний галичанин пояснить свою співпрацю з московськими піарниками. Хоча у пасіонаріїв зараз у тренді просто посилати всіх подалі, мовляв, не ваше собаче діло, – йдеться в блозі.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Каплін став третім полтавцем, якого «розпіарили» сепаратисти

Журналіст пояснив, що на основі листування, опублікованому у відкритому доступі, можна відстежити, що тексти своїх виступів з вкидання звинувачень на адресу низки українських політиків Сергій Каплін та Дмитро Добродомов отримували саме від колишніх журналістів «Інтера».








На думку Сергія Іванова, схема вкидання була гранично простою: максимум антитез і неприємних фактів із життя героїв.

– Росіяни не особливо напружуються, вони впевнені, що піпл схаває ... З іншого боку, проти тренду не попреш, адже соплі і кров – наріжні камені сучасного ТБ, і якщо ти хочеш, щоб тебе дивилися – не шкодуй ні того, ні іншого. Факти – річ надто неоднозначна, щоб зациклюватися на їх верифікації, – зазначив журналіст.