Пасхальні радикали і вибори в Полтавській ОТГ

ПОЛТАВА
02.05.2018, 14:17
Пасхальні радикали і вибори в Полтавській ОТГ

Новиною нерелігійного характеру стала подія в м.Лубни у Великодню ніч – нардеп Ігор Мосійчук посвятив адепта «Народного Фронту» Ігоря Лінчевського в радикали стаття в газеті Лубенщина №43-45 від 14 квітня 2018 року. Заради чого людину, яка позичала гроші нардепу Дейдею для легалізації доходів, зробили однопартійцем Олега Ляшка, стане зрозуміло в кінці статті.

У святу ніч «смотрящий» за Полтавщиною ставив свічки за перемогу на майбутніх виборах – об’їздили три-чотири церкви для оглядин майбутнього кандидата в народні депутати по Полтавській області.

Мосійчука, Лозового, Лінька, Лінчевського, Дейдея та інших бойових «…асів» пов’язують не тільки з надбанням святих мощей в АТО… Подейкують, що рейдерство, мародерство, захоплення майна та землі відбувались не тільки в прифронтовій зоні (у війні радикали приймали участь лише в постановочних кліпах). Зокрема на мирних територіях Бородянського лісгоспу Київської області фірмами, що причетні до радиклів, захоплено 700 га мисливських угідь, загорожено водойму (від спраги загинуло багато диких тварин). Збагатілі на популістських заявах свого лідера радикали, керують трьома комітетами Верховної Ради України (https://glavcom.ua/publications/parlamentskiy-instrument-abo-pr-maydanchik-yak-pracyuyut-komiteti-verhovnoji-radi-384009.html), а тому насолоджуються всіма принадами влади - полювання на диких тварин у загорожах земель державної власності завжди було ознакою багатства та елітарності. 

Пасхальні радикали і вибори в Полтавській ОТГ_1

Замашки Януковича притаманні всім, хто дорвався до влади після «важкого дитинства» та неповного сирітства (https://www.lisportal.org.ua/80950/). Але порушення законів через безкарність популістів скоро побачить вся Україна й вила встромлять за статтями Кримінального Кодексу України тим, хто знищує природу, незаконно огороджує територію та наживається на довірі громадян https://antikor.com.ua/articles/233347-ostanovim_eto_ubijstvo_predstaviteli_ljashko_uchinili_bespredel_pod_kievom

Очевидно, що відверте збирання грошей за відвідування Бородянського лісу не відбудеться, але досвід Святошинського району столиці, де на ставку № 15 біля Ж/К «Адмірал» стоїть палатка радикалів, буде застосовано.http://povin.com.ua/20725-27-07.html На річці Нивка, під виглядом зариблювання, радикали спільно з колишніми регіоналами захопили водойму і беруть гроші «за рибалку». http://stopcor.org/zhurnalisti-pokazali-yak-zabudovniy-bum-nishhit-rekreatsiyni-zoni-kiyeva/

Тобто захоплення лісів і водойм відбувається не заради корів, а заради маленького ґешефту з колишніми друзями (дружина голови комітету ВР Скуратовського та голова радикалів Київської області Стариченко – члени Партії Регіонів) http://mykyivregion.com.ua/2017/08/15/hto-ye-hto-u-kiyivskij-oblradi-radikalnij-klan-danilenka/

https://informator.news/lyudy-eks-rehionala-skoryka-zahoplyuyut-svyatoshynski-ozera-v-kyjevi-oprylyudneno-lystuvannya/

«Мисливці» та «рибалки» за душами виборців серйозно промахнулись на виборах до Об’єднаних територіальних громад. Програвши вибори до двох ОТГ Полтавського району, Ігор Мосійчук виставив гнівний пост у фейсбук зі звинуваченнями однопартійців у невдалій роботі https://www.facebook.com/igor.mosijcuk/posts/1715511168525643

Натомість, «васильківському терористу» потрібно розібратись у власному «пасхальному» внеску до виборів – свій радикальний вибір «фронтовика» Лінчевського сам Ігор Володимирович Мосійчук зробив, порадившись, очевидно, з однопартійцями (чи може за вказівкою Олега Валерійовича). Привівши до лав партії «збитого льотчика», Мосійчук почав просувати нового майбутнього кандидата по території виборчого округу м.Лубни через влаштування театралізованих імітацій своїх виступів перед Чорнобильцями 26 квітня 2018р.

Новоспечений «пасхальний радикал» Лінчевський НЕ виступав перед чорнобильцями. НЕ надавали слова і нардепу Мосійчуку, а голова Лубенських радикалів Зот взагалі ховався за спиною радикального «Шерхана» і щось вигукував у фейсбук про велику підтримку електорату. Жоден з вищеназваних радикалів НЕ отримав запрошення для виступу і виголошення промови – після завершення події, коли люди почали розходитись, героїчні радикали сфотографувалися на сцені з мікрофонами.

Пасхальні радикали і вибори в Полтавській ОТГ_3

Багато лубенців, полтавців, чорнухинців, хорольців були глибоко обурені таким популізмом і ганебними постановочними селфі. Політиканам у виборах ОТГ, після такого недостойного вчинку, на народну підтримку годі й розраховувати. Помилки у виборах 2014 року, коли постановочні фото бойових радикалів викликали довіру вже не повторяться. Програш на виборах ОТГ – це перша ластівка у стріху новоспеченому радикальному кандидату по округу на виборах у Верховну Раду України.

Ніна КОСТІНА

Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00