Пісок від «Останнього Бастіону»: пункт призначення - Старий Поділ

ПОЛТАВА
11.06.2014, 06:50
Пісок від «Останнього Бастіону»: пункт призначення - Старий Поділ

Полтавська громадська організація «Останній Бастіон», не зраджуючи своїм традиціям, продовжує заповнювати пусті пісочниці у Полтаві. Минулої суботи активісти привезли пісок до району Старого Подолу.

Розвозячи пісок, «бастіонівці» об’їхали приблизно з десяток дворів.

Загалом, цей виїзд був досить не типовий.

Зазвичай команда «Бастіону» не оминає стороною можливості поспілкуватись із місцевими мешканцями, щоб краще зрозуміти їх проблеми і почути, що їх хвилює, та в чому вони бачать проблеми. Але, чи то через вихідний, чи через шалену спеку, людей у дворах практично не було.

Лише на одному з дитячих майданчиків, зустрілась самотня дівчинка, що безцільно бродила по двору не знаючи чим себе зайняти. Після того як активісти заповнили пісочницю і вже були готові їхати далі, дівчинка раптом підбігла і вигукнула - «Дякую!». А потім, не чекаючи відповіді, устрибала бавитись з щойно привезеним піском.

Інший випадок трапився ще через кілька дворів.

Машина «бастіонівців» вже була готова почати висипати наступну порцію піску, як до них підійшов схвалюваний дідусь, та почав хутко розповідати, що цю пісочницю він зробив сам, власноруч, для дітей цього двору.

Зрозумівши його стурбованість, команда «Останнього Бастіону» поспішила заспокоїти чоловіка, пояснивши, що вони приїхали не демонтувати пісочницю, а заповнювати. Чоловік зітхнув із полегшення.

Дочекавшись завершення робіт і переконавшись, що все гаразд, він подякував активістам і задав резонне питання:

- А чому цим займаєтесь Ви, а не міська влада?

Сергій Лем

"Останній Бастіон"


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45