План «А» прогорів, Антинародний Фронт перейшов до плану «Б»

ПОЛТАВА
26.07.2017, 13:13
План «А» прогорів, Антинародний Фронт перейшов до плану «Б»

Після нашої викривальної публікації «Сині зірки»: керівництво полтавської поліції збагачується на «паленому» алкоголі», симбіоз криміналу й поліції ввів план «Б». Вертикаль зі смотрящих на місцях – Максимовича – Чижа – Головка не хоче втрачати джерело чорного доходу, тому весь спирт і упаковки були спішно вивезені з с. Лука у Лохвицю. На місці цехів у селі приставлене зовнішнє спостереження.

ЧИТАЙТЕ ПОВНІСТЮ: «Сині зірки»: керівництво полтавської поліції збагачується на «паленому» алкоголі

План «А» прогорів, Антинародний Фронт перейшов до плану «Б»_1

Цехи з підпільного виготовлення алкогольного сурогату в с. Лука 

План «А» прогорів, Антинародний Фронт перейшов до плану «Б»_3

Фото нового місця перетримки спирту.

Доки розголос від статті про заробіток посадовців на паленці не стихне, вони, схоже, вирішили змінити акценти. З алкоголю на газоконденсат. Охоронні структури повідомляють про незаконні систематичні врізки в конденсатопроводи по всій області. Саме під Лохвицею працівники ТОВ «Альфа-Щит» 18 липня виявили врізку в конденсатопровід «Яблунівка-Гадяч». 

План «А» прогорів, Антинародний Фронт перейшов до плану «Б»_5

План «А» прогорів, Антинародний Фронт перейшов до плану «Б»_7

Врізку підготували для нічного викрадення газоконденсату. Сліди можуть вести до першого чесного безцінного прозорого заступника прокурора Полтавської області Олега Плескача. Будучи раніше Охтирським міжрайонним прокурором Плескач з успіхом для себе закрив справу ОЗГ, яка розкрадала газоконденсат. 

План «А» прогорів, Антинародний Фронт перейшов до плану «Б»_9

Олег Плескач за часів роботи на Сумщині 

За інформацією від джерел із органів, успіх вимірювався 500 тис. доларів США. Після цього Плескач випадково обзавівся 3-кімнатною квартирою в Сумах і Honda Crosstour.

Про це незабаром на «ОБ».

План «А» прогорів, Антинародний Фронт перейшов до плану «Б»_11

Плескач на Полтавщині

Щоправда, чесний Плескач забув поділитися винагородою за розвалену групу з колегами і в результаті перипетій опинився в Полтаві. Ймовірно, збільшена останнім часом кількість врізок у конденсатопроводи – результат роботи нової групи Плескача, тепер уже на Полтавщині. Звісно, не без підтримки ГУНП, СБУ і голови ОДА Головка, який наповнює передвиборчу касу Антинародного Фронту до майбутніх виборів президента.

БІЛЬШЕ: Губернатор Головко розкрадає надра Полтавщини руками свого родича

Генерали піщаних кар’єрів: хто і як розкрадає надра Полтавщини

Уважати публікацію офіційним зверненням про вчинення злочину посадовими особами до ГПУ, МВС, НАБУ, САП.

Гнап Нерушима 

Читайте також:
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06