Поліція Полтавщини вкотре дала зелене світло газоліновій мафії

ПОЛТАВА
16.08.2017, 07:00

Чергову врізку в конденсатопровід виявили у Лохвицькому районі вчора, 15 серпня. Світлину з місця крадіжкии газоконднсату «ОБ» отримав з власних джерел. Як нам відомо, поліція досі не зреагувала на злочин.

Поліція Полтавщини вкотре дала зелене світло газоліновій мафії _1

Минулого тижня «ОБ» оприлюднив номера з ЄРДР понад 20 кримінальних справ з розкрадання газоконденсату в Полтавській області. Більшість врізок крадії здійснили саме на Лохвиччині.

БІЛЬШЕ: Газолінова мафія на Полтавщині (ФОТО, ДОКАЗИ)

Місяць тому керівник обласної поліції Олег Бех фактично розформував Лохвицьке відділення поліції. 16 із 35 штатних працівників відкомандирували у Лубни. 2 серпня президент Петро Порошенко присвоїв присвоїв Олегу Беху звання генерала.

«ОБ» випустив цикл розслідувань про крадіжки надр Полтавщини. Видання пов’язує недоторканість «чорного» бізнесу з участю в ньому керівництва Нацполіції Полтавщини, прокуратури області, голови облдержадміністрації.

На прикладі першого чесного безцінного прозорого заступника прокурора Полтавської області Олега Плескача ми писали, що ціна за одну закриту кримінальну справу по «кондеру» може коштувати до 500 тис. доларів США. У минулому Охтирський міжрайонний прокурор Плескач з успіхом для себе закрив справу ОЗУ, яка розкрадала газоконденсат. Після цього він випадково обзавівся 3-кімнатною квартирою в Сумах та іномаркою Honda Crosstour. Про це незабаром на «ОБ».

Гнап Нерушима 

Читайте також:
Полтава
Громадянин України підірвав гранату у присутності правоохоронців. Тепер на нього очікує суд і, можливо, позбавлення волі.
вчора, 14:36
Полтава
Станом на тепер рівень засміченості водойми жахає навіть старожилів. Нарешті відповідні служби взялися виконувати свої посадові обов'язки.
07 травня, 14:55
Полтава
Підтримка українських захисників — обов'язок кожного громадянина. Тільки спільними зусиллями здолаємо ворога із Московії.
07 травня, 06:10
Полтава
Українці шанують звичаї предків і водночас рішуче допомагають своїм воїнам. Саме в єдності та згуртованості сила нашої нації.
06 травня, 20:38
Полтава
Поціновувач незаконної риболовлі завдав шкоди українським біоресурсам на 175 тисяч гривень. Йому загрожують штрафні санкції.
06 травня, 14:45
Полтава
Друге за розмірами місто Полтавщини стає енергостійким на тлі постійних ракетних ударів росіян. Усе завдяки підтримці небайдужих французів.
06 травня, 06:00