Полтавці скаржаться на комунальників

ПОЛТАВА
13.08.2018, 17:46

У деяких районах міста вже кілька днів не бачили комунальників, натомість сміття лежить просто на зупинках громадського транспорту. Містяни вже почали скаржитись на ситуацію у соцмережах.

«Це повний треш, тобто сміття! Вже тиждень на зупинках така «картина»» – пише полтавка Руслана.

Полтавці скаржаться на комунальників_1

Нагадаємо, за прибирання вулиць Полтави цьогоріч, як і 2017-го, взялось харківське підприємство ТОВ «МБЦ». За контрактом, що був підписаний 4 квітня 2018 року, підприємство зобов’язується прибирати вулиці Полтави до 31.12.2018 року. Наразі підприємство вже отримало 34,8 млн грн від загальної вартості контракту у 143 млн грн. Після загибелі 18 червня в аварії власника ТОВ «МБЦ», полтавським управлінням ЖКГ було оголошено новий тендер на 178 мільйонів. Проте, за словами міського голови Полтави Олександра Мамая, новий власник «МБЦ» готовий працювати за старим контрактом і новий тендер невдовзі скасують. Тож вулиці Полтави і надалі прибиратимуть харків’яни з ТОВ «МБЦ».

Хто, як, де і коли прибирає на вулицях Полтави сміття – редакція «Останнього бастіону» ще розповість.

Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10