Полтавський осередок Капліна&Медведчука збирає керованих боржників

ПОЛТАВА
21.10.2016, 06:28

Ще два роки тому, на одній з поїздок до Києва на «Круглі столи», друзі розповіли мені, що Каплін ходив до Порошенка і отримав дозвіл-задачу на створення партії соціалістичного напрямку. В цей час соціалісти злетіли з політичної арени і їх електорат владі потрібно було підібрати в «керовану» протестно-соціальну партію… Гадаю, що вже тоді планувалось наступним кроком вибити і комуністів і така партія також була необхідною для акумуляції і їхніх виборців!

Те що ми побачили на так званому мітингу екс-простих – наглядне підтвердження цьому! Ребрединг зі словом «соціалістична», а також червоний (комуністичний) колір прапора (як ностальжі пост-соціально-комуністичній публіці) були висунуті на «арену».

Для ребредингу обрали болючу тему. Я думаю, що про тісні зв’язки Капліна з Медведчуком (більше зможе розповісти полтавських правозахисник Василь Ковальчук). Тому передача кумом Путіна СДП в руки Серьожі особисто мене не здивувала.

Цікавить інше: «Яка ціна питання»??? Схоже повернення одіозних персон через новоявлених «протестних лідерів» – вже усталена тенденція новостворюваного політикуму. Якщо зараз він на половину нагадує «театр маріонеток», оскільки тільки частина олігархів діє ляльководами, інша частина сама в політиці і підготовлюєсобі зміни в законодавстві для безпечного подальшого переходу в ляльководи. Інший приклад – підготовка Яценюково-Аваківською групою ляльководного проекту з новою протестною партією ЦК «Азов».

Але повернімося до теми… Політика Порошенко зараз всіляко направлена на зубожіння народу. Саме підняття ціни на комунальні послуги за розрахунками, до наступних виборів, повинно допомогти їм в цьому… Але мета не тільки витягти з людей останні кошти… Головна мета – загнати якомога більшу кількість людей в боржники, бо саме така категорія стає безпечною для них.

Саме для цього було введено систему субсидіювання. Це зроблено, щоб людина боялася, що в будь-який момент «неугодним» перерахують і заберуть назад вдвічі більше.

Гидко було дивитись, як на відкритих нарадах Уряду, чиновники з регіонів змагалися в процентах «супсидійних пут» на ввірених їм територіях. Вочевидь ці цифри не задовольнили Уряд і вони запускають новий «капкан» – розстрочку! Чергова афера, головна задача якої все та ж – іншу категорію присадити на «борговий гачок»!

Що дасть їм така політика? Можливість за копійки скупляти голоси на чергових виборах! Дасть занепокоєння боржникам, що при зміні Уряду, наступні можуть потребувати борги, тому краще зберегти нинішній. А судячи за поспіхом – вибори не за горами…

Те, що ми почули на мітингу простих СДП – це призив не платити по новим тарифам. Він дуже схожий на ще одну схему спровокувати людей до переходу в категорію керованих боржників.

Постає питання: Серьожа, відпрацьовуєш довіру Порошенка та Медведчука?

В ТЕМУ: Політичний труп Медведучка реінкарнувався в Полтаві

p.s. Менше року тому ми приходили на офіс Капліна і пропонували приєднатися до «Майдану супротиву репресіям» біля ОДА саме з ціллю завадити зростанню тарифів, бо потім пізно буде! (Нинішня ситуація повністю підтвердила наші слова!) Але тоді це не зацікавило «простолюдинів»… Чи не було «гідної» команди?

Олександр Лещенко, голова ГО Громадський Майдан Полтавщини


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45