Полтавський суддя Струков, що послав поліцію нах*р, досі працює головою суду

ПОЛТАВА
14.10.2016, 14:07

Голова Полтавського Октябрського суду суддя-пенсіонер Олександр Струков порушив правила ПДР, учинив злісну непокору працівникам поліції, послав поліцейського нах*р, але через зв’язки з органами старої міліції і службовий стан, уникнув належного покарання й далі продовжує паплюжити честь судової гілки влади.

Суддя Струков порушив Кодекс суддівської етики.

Кодекс суддівської етикизатверджено ХІ черговим з’їздом суддів України 22 лютого 2013 року.

У Кодексі, зокрема, йдеться:

Стаття 1

Суддя повинен бути прикладом неухильного додержання вимог закону і принципу верховенства права, присяги судді, а також дотримання високих стандартів поведінки з метою зміцнення довіри громадян у чесність, незалежність, неупередженість та справедливість суду.

Стаття 3

Суддя має докладати всіх зусиль до того, щоб на думку розсудливої, законослухняної та поінформованої людини його поведінка була бездоганною.

У відео з нагрудної камери поліцейського зафіксовано, як суддя Струков зневажливо ставиться до правоохоронців, кілька разів уживає брудну лайку щодо них, посилає патрульних нах*р.

Зазначимо, Струкова було затримано через паркування в неналежному місці, спробу вчинити наїзд на поліцейського та непокору поліції. Та сам суддя вважає, що його затримали (цитата): «Не за х*й собачий». Одразу постає питання до адекватності й психічного стану судді Струкова.

Також на відео зафіксовано, що суддя питає поліцейських чоловічої статі про відвідини гінеколога. Гінекологія – це галузь медицини, що вивчає захворювання, характернi лише для жіночого організму, i насамперед, захворювання жiночої репродуктивної системи. Мабуть, суддя переплутав із власним досвідом. Чи обмовився за Фрейдом. Типу, кому що свербить, той про те й говорить. Цікаво, що свербіло в Струкова, що він настільки знайомий із гінекологічною практикою. Залишимо ці питання судді – йому точно видніше.

Прибувши в Октябрський райвідділ, Струков викликав фурор. До нього одразу прибіг товариш і за сумісництвом – начальник Октябрського райввіділу Олександр Терела). До слова, товариш теж не відзначився гарною службою і виконанням законів. Кілька тижнів тому громада міста кричала «Ганьба» йому прямо в обличчя.

Терела увів суддю до себе й пробував домовитися з поліцейськими, щоб «замнути» справу. Корупційна багатоголова гідра, що пролізла й зайняла всі органи влади, про яку так багато пише «Останній Бастіон». Вона вкотре вже показала своє обличчя. Один тільки прокурор без штанів, що бавиться фалоімітатором чого вартий.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: Прокурор без штанів: особливості роботи прокурорів у Полтаві

Не прикрашаємо роботу й нової поліції, до професійного рівня якої також є ціла низка питань. Це при тому, що на 2017 рік видатки з бюджету на МВС України складають 46 млрд 140 млн грн.

Щодо Струкова – суддя, з якого глузує вся Україна, який не виконує базові статті Кодексу суддівської етики, який уникає від відповідальності перед Законом через «кумівство» з прокурорами й мєнтами не достойний зватися суддею, бути головою суду. Своїм прикладом беззаконня від кидає тінь, породжує недовіру до судової гілки влади в цілому. Суддя Струков своїми діями порушив не тільки ПДР і Кодекс суддівської етики, а й всі статути, статті й принципи, на які Кодекс спирається. 

Це Конституція України, Закон України «Про судоустрій і статус суддів», стаття 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, за якою кожен має право на незалежний і справедливий суд, Міжнародний пакт про громадянські та політичні права, Основні принципи щодо незалежності судових органів, схвалені резолюціями Генеральної Асамблеї ООН від 29 листопада та 13 грудня 1985 року, Рекомендації щодо ефективного впровадження Основних принципів незалежності судових органів, схвалені резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 15 грудня 1989 року, Бангалорські принципи поведінки суддів, схвалені резолюцією Економічної та Соціальної Ради ООН від 27 липня 2006 року, Європейську хартію про закон щодо статусу суддів, Рекомендацію CM/Rec (2010) 12 Комітету Міністрів Ради Європи.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Суддя Струков змінив професію на спринтера через кущі

Звертаємо увагу працівників правоохоронних органів на викладені факти. Саме правоохоронців. А не кумів, сватів, товаришів, #спринтерів_через_кущі, #прокурорів_без_штанів і інших, які формують собою Полтавську корупційну гідру беззаконня.

Правда переможе. Бо вона на нашому боці.

Гнап Нерушима. 


Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45