Суддя Струков змінив професію на спринтера через кущі

ПОЛТАВА
22.06.2016, 08:11

Утеча судді Струкова від журналістів перетворилася на яскравий забіг через перешкоди спринтерів у віковій категорії 60 і більше. 

Олександр Струков, 61-річний суддя Октябрського районного суду м. Полтави, учинив спринтерський забіг дворами від журналістів. Коли суддю врешті наздонали, він почав тікати від камер через кущі.

Суддя Струков таки змінив професію на бігуна через перешкоди. Недавно суддя продемонстрував швидкісний біг через тротуарами двори, оскільки не бажав давати коментар щодо корупційної справи, до якої, за словами судді Лариси Гольник, сам був причетний:

– Мамай, Ковжовга, Струков узгодили між собою показання, щоб приховати причетність до злочину, – Гольник.

В ТЕМУ: Поліція затримала горезвісного суддю Струкова

Після судового засідання журналісти намагалися поговорити із суддею Струковим. Втім, останній почав тікати кущами від представників ЗМІ – зазначає Олександр Перов, репортер місцевої «Лтави».


Зазначимо, кримінальну справу проти Олександра Мамая порушили за незаконний дозвіл відкриття МАФів для його падчерки. Колишнього заступника міського голови Дмитра Трихну звинувачують у спробі дачі хабара судді Ларисі Гольник за закриття корупційної справи проти міського очільника.

Нагадаємо, недавно в інтернет з'явилося відео неофіційної зустрічі очільника Полтави Мамая  у суддівському кабінеті Гольник.

Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
26 квітня, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
26 квітня, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45