"ОСТАННІЙ БАСТІОН" ВІДРЕМОНТУЄ ЯМИ НА ПОЛТАВСЬКИХ ДОРОГАХ

ПОЛТАВА
17.06.2014, 12:06
 "ОСТАННІЙ БАСТІОН" ВІДРЕМОНТУЄ ЯМИ НА ПОЛТАВСЬКИХ ДОРОГАХ

Лідер ГО "Останній Бастіон" Геннадій Сікалов тримає слово. На одній з прес-конференцій він пообіцяв, що якщо міська влада нарешті не візьметься за ремонт полтавських доріг, то це зробить «Бастіон». Минув місяць...

Жодних позитивних зрушень полтавські дороги, а точніше те, що від них залишилося не відчули. Натомість, на сайті ГО "Останній Бастіон" весь цей час тривав конкурс під промовистою назвою "Мама - Й - яма". За умовами останнього всі небайдужі полтавці надсилали на електронну адресу "Бастіону" фотографії найнебезпечніших на їхню думку ям та вибоїн в нашому місті. Як виявилося, сумлінних мешканців, які хочуть зробити Полтаву кращою чимало, а ям та вибоїн на дорогах ще більше. Протягом місяця "Останній Бастіон" отримав близько сотні листів зі світлинами. Проаналізувавши їх всі ми обрали один з відрізків місцевих доріг, який організація відремонтує за власні кошти в першу чергу. 

"Олександр Мамай вже три роки анонсує грандіозний ремонт полтавських доріг, але, на жаль, далі балачок справа не рушить. В кращому випадку у Полтаві робиться ямковий ремонт, якого вистачає менше ніж на один сезон, і наступної весни вибоїни треба латати знову . Те саме відбувається і з начеб-то капітально відремонтованими вулицями - дорожнє покриття тримається до першої зими, а далі треба починати все з початку - знову витрачати час та бюджетні гроші, - висловлює свою думку лідер ГО "Останній Бастіон" Геннадій Сікалов, і додає, - замкнене коло можна розірвати. У Європі дорожнє покриття тримається роками, адже його кладуть на совість – без «відкатів» та економії на матеріалах! Ми вже знайшли працівників, які гарантують зробити європейські дороги у Полтаві!» 

Ремонт дороги «Останній Бастіон» розпочне щойно встановиться сприятлива погода (адже якщо зробити це під дощем, як це часто практикують комунальні служби, то такого ремонту не вистачить і на рік). Щоб уникнути будь-яких провокацій з боку зацікавлених в цьому осіб, де саме «Бастіон» ремонтувати дорогу ми повідомимо пізніше, коли розпочнемо безпосередню роботу. Слідкуйте за новинами на нашому сайті.


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45