​Працівники Облавтодору уже третій місяць живуть без зарплати

ПОЛТАВА
31.03.2014, 06:13

Жестом відчаю можна назвати акцію, яку минулої неділі в рамках Народного віче провели у Полтаві працівники ДП «Полтавський облавтодор»  ВАТ «ДАК «АВТОМОБІЛЬНІ ДОРОГИ УКРАЇНИ». Вони обурені тим, що уже третій місяць не отримують заробітну плату. Така ситуація вже стає своєрідною нормою роботи підприємства, де працює майже 1200 людей.

Як пояснив журналістам керівник підприємства Володимир Іщенко, нині «зарплатні» гроші вже надійшли, однак їх на всіх не вистачить. Тож доведеться знову видавати зарплати «частинами», що вкотре викличе незадоволення людей. І це в той період,  коли роботи на автошляхах, як кажуть, непочатий край!

Спілкування людей із заступником прокурора Полтавської області Юрієм Кравченком завершилося порадою останнього написати офіційне звернення у прокуратуру. Ю.Кравченко після цього пообіцяв взяти справу під особистий контроль.

Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10